EN ANONYM DATAVÄRLD



JAG HAR INSETT EN SAK, I EN DIGITALISERAD VÄRLD ÄR VI ALLA LIKA, ALLA ÄR HÄR PÅ SAMMA FÖRUTSÄTTNINGAR. DETTA GÖR I SIN TUR ATT INGEN UTMÄRKER SIG, IBLAND ÄR DET BRA (SOM NÄR IDIOTER FÖRSÖKER UTMÄRKA SIG) MEN IBLAND ÄR DET DÅLIGT (SOM NÄR DOM SOM VERKLIGEN HAR NÅGOT VIKTIGT TT SÄGA FÖRSÖKER UTMÄRKA SIG, SOM JAG ALLTSÅ).

TUR DÅ ATT JAG HAR KOMMIT FRAM TIL DEN ULTIMATA LÖSNINGEN!!! STORA BOKSTÄVER OCH EN ÖVERANVÄNDNING AV UTROPSTECKEN!! HELST PLÖSTLIGT TROR FOLK ATT MAN SKRIKER, OCH SKRIKER GÖR MAN JU BARA NÄR NÅGOT KRÄVER EXTRA UPPMÄRKSAMHET.

SÅ FRÅN OCH MED NU, STORA BOKSTÄVER OCH UTROPSTECKEN - ETT NYTT SÄTT ATT KOMMUNICERA!!

Insomnia



"When you got insomnia, you´re never really asleep and you´re never really awake"

Jag vete fan vad det är som händer här men inte sover jag i alla fall. Jag vill sova, jag försöker sova, jag måste sova men nejj, jag är vaken. Hela tiden känns det som. Jag har typ potatismjöl i skallen nu, jag sitter och funderar över något vettigt att skriva men det står helt still. Alla mina tankar är just nu fokuserade på två saker, och förutom hur jag ska lösa det här med att sova så tänker jag bara på en liten tjej som befinner sig 2000 mil från mig. Hur fånigt det än kan låta så är det så det är.

Nu måste jag fanimej få sova.

Tillbaka till framtiden

Inte för att något av det jag tänker skriva nu har att göra med rubriken "Tillbaka till framtiden" men jag har alltid velat skriva en sådan rubrik och jag tror inte mina chanser att få göra det på någon skräpig lokaltidning i framtiden är speciellt stora.

Igår fick jag svart på vitt att något är fel med moder jord, jag fick ett MYGGBETT! Det är för fan november, INGA myggor ska finnas nu, ännu mindre ska de bita mig. Men nu sitter det där på vaden som ett stopljus, ett stort rött myggbett. Tack så jävla mycket. Jag har ju hört snacket om klimathotet och allt det där men inte trodde jag i min vildaste fantasi att det skulle få såna radikala konsekvenser. Nu när jag har fått en knäpp på näsan av naturen så har jag dumpat bilen, slängt ut freonkylskåpet, anlagt ett naturreservat i min lägenhet och agerat värdmamma för ett gäng fridlysta vargungar.

Jag gör min del - vad gör Du?

Jag gjorde även en propagandabild som jag hoppas ska kunna påverka de stora massorna. Skriv ut ett exemplar du med och sprid budskapet!


Återuppståndelsen

Hej go´ vänner! Eller ni läsare som fortfarande finns kvar rättare sagt. Er tillgivna slentrian har uppstått från de döda. Jag led ett fruktansvärt nederlag i kampen om livsglädjen, kombatanten var vintern med tillhörande vinterdepression. Utanför tid och rum kämpade vi som två vilda demoner tills jag till slut fick se mig besegrad.

DOCK! Mina vänner, det finns alltid ett dock i en saga av denna karaktär, återuppstod jag, och därmed sällar jag mig till gruppen av de stora personligheterna genom historien. Det är nu Jag, Jesus och Gandalf i det sällskapet.

Jag mår bättre, jag är en glad och frisk människa. Jag saknar mitt hjärta väldigt mycket fortfarande men har blivit välsignad av förmågan att blicka framåt. Snart är vi tillsammans igen.

Som direkt respons på att jag numera har ett öppet och ärligt sinne fick jag idag en belöning. I åratal och åter åratal har jag kämpat med det djävulska spelet MS röj - storröjaren. Jag har aldrig klarat det. Tills nu. Jag är så lycklig.


RSS 2.0