Vem är värst? Marklund eller Antonsson?

Ja, ni har förmodligen inte missat det: Liza Marklund (LM) och Monica Antonsson (MA) är ordentligt i luven på varandra efter MAs bok "Sanningen bakom gömda" som kom ut idag. Liza har skrivit gömda och asyl och jag minns som liten valp hur jag läste böckerna och förfärades över hur jävla fruktansvärt det hela gått till för stackars Mia i boken. Nu kommer alltså en Monica och hävdar att allt är buffel och båg och att Liza har broderat friskt med sanningen.

Jag vet inte själv vad jag ska tro i själva sakfrågan, för min del får gärna den ena radikalen förinta den andra, men allvarligare är då att mediernas rapport och granskning av detta är lika med noll. Vill man hitta information kring detta så får man gå runt på olika bloggar och forum. Det här är mycket illa, och jag hör till de bloggare som enligt Johanne Hildebrandt som känner sig lurade av Marklunds böcker.

Länkar:
https://www.flashback.info/showthread.php?t=786460
http://monicaantonsson.blogspot.com/
http://blogg.aftonbladet.se/12463/perma/1066206

Fortsättning lär ju följa...

Tillbaka?

Nej, jag vet faktiskt inte om jag är tillbaka än, det är snart dags för ett nytt år och då summerar man ju gärna vad man ska bättra sig på, då kom jag på att jag har en blogg som jag inte skrivit i på ett tag.

Jag har förresten tagit beslutet att inte ta några nyårslöften det här året, jag tycker nämligen att det är dags för världen att anpassa sig efter mig ett tag. Det kan låta egoistiskt kanske, men jag menar på att alla människor förtjänar att vara lite egoistiska då och då.

Och vem behöver egentligen ett nytt år för att förändra sig? Vill jag göra förändringar så gör jag det, oavsett om det är 31 december eller inte. Så det så.

RSS 2.0